Bedrijfsunits Mijdrecht - Divitiae

“Divitiae” is een representatief nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw aan de Vermogenweg in Mijdrecht, bestaande uit 10 zelfstandige bedrijfsunits. De bedrijfsunits hebben een oppervlakte van 288m2, verdeeld over twee verdiepingen en zijn naar eigen inzicht in te delen.

Door het weghalen van tussenwanden kunnen bedrijfsunits worden geschakeld.

Flexibele bedrijfsunits als kantoor of werkplaats

De bedrijfsunits zijn flexibel en daardoor multifunctioneel. Zo kunt u de units indelen en gebruiken als kantoorruimte of atelier. Daarnaast kunt u ervoor kiezen de bedrijfsunit te gebruiken als showroom of werkplaats. Door de twee bouwlagen van de bedrijfsunits is een combinatie ook mogelijk.

Meer ruimte nodig? 

Op de begane grond is het gezien de royale hoogte tevens mogelijk om als optie een extra verdiepingsvloer te laten plaatsen (zie fotopresentatie). Hierdoor wordt er binnen een hand omdraai extra vierkante meters gecreëerd.

Centrale bedrijfsunits in Mijdrecht

Het moderne robuuste pand is gebouwd op een prachtige, centraal gelegen locatie in Mijdrecht locatie met ruime parkeergelegenheid. Alle bedrijfsunits zijn hoogwaardig afgewerkt en voorzien van camerabewaking en alarminstallatie.

Bedrijfsunit huren in Mijdrecht

Momenteel is er nog één bedrijfsruimte in Mijdrecht beschikbaar met de oppervlakte 144m2. Hiervoor geldt nu een scherpe aanvangshuur voor van € 495,- excl. BTW per maand.

Er is namelijk nog een losse kantoorruimte te huur van 144m2. Neem voor meer informatie direct contact met ons op of bel 0297-262155.

contactgegevens De Zilvermijn

De volgende verplichte velden zijn onjuist ingevoerd:

Wilt u worden teruggebeld


Geef uw naam en telefoonnummer en wij bellen u snel terug.