Bedrijfsruimte Mijdrecht

In Mijdrecht is het succesvolle project Divitiea met 10 bedrijfsruimtes ontwikkeld. Deze bedrijfsruimtes hebben ieder een oppervlakte van 288m2 verdeeld over 2 lagen. Het bijzondere aan deze bedrijfsruimtes in Mijdrecht is de vrije werkbare hoogte van 5 meter op de begane grond, hierdoor is het mogelijk om middels een extra verdiepingsvloer 100m2 extra vloeroppervlakte te realiseren en de bedrijfsruimte optimaal te benutten.

Veilige bedrijfsruimtes

Het moderne en robuuste pand is voorzien van een uitgebreide camera- en alarminstallatie waardoor iedereen 24/7 veilig kan ondernemen in zijn eigen bedrijfsruimte. Hierdoor zijn de bedrijfsruimtes zeer geschikt als werkplaats, atelier, showroom of kantoor.

Meer ruimte nodig?

 Op de begane grond is het gezien de royale hoogte tevens mogelijk om als optie een extra verdiepingsvloer te laten plaatsen (zie fotopresentatie). Hierdoor wordt er binnen een hand omdraai extra vierkante meters gecreëerd.

Centraal gelegen in Mijdrecht

De ligging van de bedrijfsruimtes in Mijdrecht is voordelig. De ruimtes zijn gevestigd tussen Utrecht en Amsterdam, u bent slechts enkele minuten verwijderd van de snelweg.

Bedrijfsruimte te huur Mijdrecht

Momenteel is er nog één bedrijfsruimte in Mijdrecht beschikbaar met de oppervlakte 144m2. Hiervoor geldt nu een scherpe aanvangshuur voor van € 495,- excl. BTW per maand.

Er is namelijk ook nog een losse kantoorruimte te huur van 144m2. Neem voor meer informatie direct contact met ons op of bel 0297-262155.

contactgegevens De Zilvermijn

De volgende verplichte velden zijn onjuist ingevoerd:

Wilt u worden teruggebeld


Geef uw naam en telefoonnummer en wij bellen u snel terug.