De Zilvermijn gaat twee nieuwe projecten ontwikkelen aan de Baanstee Noord in Purmerend

14 oktober 2013

De Zilvermijn gaat twee nieuwe projecten ontwikkelen aan de Baanstee Noord in Purmerend. Het eerste project bestaat uit 14 bedrijfsunits en het tweede project bestaat uit 95 kleinschalige bedrijf/opslagunits.

De 14 bedrijfsunits

Het bedrijfsverzamelgebouw ligt in een bocht aan een de weg, waardoor het bijzonder geschikt is al showroom of etalage. Door de moderne uitstraling van het project kunnen bedrijven zich aan de voorkant en op de hoeken van het gebouw goed presenteren. Aan de andere kant van het gebouw heeft het pand een zakelijker beeld, hier kunnen bedrijven zich vestigen die een werkplaats willen, en daarboven een kantoor, werkplaats of opslag. In het project is rekening gehouden met diverse maatvoeringen, zo is de kleinste unit 101m² en de grootste unit 195m².

De 95 opslagunits
Voor het eerst in het bestaan van De Zilvermijn gaan we het gebouw niet hoger dan twee verdiepingen maken. Dit heeft als gevolg dat de 95 units over twee lagen worden verdeeld en dat er zich 46 units op de begane grond bevinden. Dit is niet de enige primeur, er is namelijk voor gekozen om de units te bouwen met een breedte van 3,5 meter en de kleinste units zijn al beschikbaar vanaf 21m². Dit heeft als gevolg dat je al eigenaar van de unit kunt worden voor maar €29.900,- excl. BTW.