Nieuws

Unieke kans in De Zilvermijn Amsterdam
07 september 2015

In De Zilvermijn Amsterdam is er 1 unit beschikbaar voor de verkoop op de begane grond. Dit is een unieke kans omdat het lang geleden is dat er een unit op deze verdieping in de verkoop is gekomen.

Lees meer
De Zilvermijn Amsterdam
Koop een unit voor € 25,- per maand in Helmond
04 februari 2015

Momenteel is de rente zo laag (1%) dat het zonde is om hier niet van te profiteren! Wanneer u behoefte heeft aan extra ruimte en u heeft het geld op uw bankrekening staan kost de unit u nog geen € 25,- per maand. 

 

Lees meer
De Zilvermijn Helmond
De Zilvermijn gaat nu zelf hypotheken verstrekken!
19 november 2014

De Zilvermijn gaat nu zelf hypotheken verstrekken!
Om de verkoop van de opslagunits van De Zilvermijn Purmerend een extra impuls te geven heeft De Zilvermijn besloten om zelf hypotheken te gaan verstrekken aan zowel particulieren als aan bedrijven. Joey Remmers: “Doordat wij zelf een hypotheek verstrekken aan nieuwe eigenaren wordt het nu nog makkelijker om een opslagruimte aan te schaffen. Geen dagen, weken of maanden meer wachten bij de bank, maar gewoon direct via De Zilvermijn. Wij nodigen u graag uit op kantoor of bij Van Overbeek Makelaars om de mogelijkheden te bespreken.”

Lees meer
Hypotheek vanaf € 199,- per maand
Zaterdag 8 november opendag!
05 november 2014

Zaterdag 8 november a.s. organiseert De Zilvermijn een open dag van 09.30 - 12.00 uur op onze vestiging in Helmond. U bent van harte welkom om de nog enkele beschikbare units te bekijken.

Lees meer
De Zilvermijn Helmond
Opendag 25 oktober van 10.00 - 12.00 uur
16 oktober 2014

Wegens het sterk toegenomen aantal aanvragen en verkopen, organiseert De Zilvermijn Purmerend zaterdag 25 oktober a.s. een open dag. U bent van 10.00- 12.00 uur van harte welkom op het kantoor van onze makelaar Van Overbeek Makelaars in Purmerend of/en op onze vestiging De Zilvermijn Amsterdam.

Lees meer
Opendag 25 oktober van 10.00 - 12.00 uur
Bij De Zilvermijn heeft u extra ruimte!
02 oktober 2014

In Purmerend bouwt De Zilvermijn 2 projecten.


95 opslagunits
Door de jarenlange ervaring in het ontwikkelen van panden zijn we nu tot deze twee prachtige projecten gekomen. Zo zijn we ook kleinere opslagunits gaan bouwen van 21m² en hebben we er bewust voor gekozen om de units breder te maken naar 3,5 meter. Dit is vooral gunstig wanneer u een voertuig of andere grote objecten gaat stallen in uw pand. Omdat De Zilvermijn heeft gekozen voor een hoogte van 3,7 meter hoog en gewapende dikke wanden is het mogelijk om een verdiepingsvloer aan te brengen in uw unit. Hiermee vergroot u het oppervlakte gemakkelijk met 10m². Door middel van een kleine investering en aanpassing in uw pand heeft u dan geen 21m² maar 31m².

 

Lees meer
De Zilvermijn Purmerend maten
Toekomstige eigenaar heeft vertrouwen in De Zilvermijn
30 juni 2014

Hierbij stellen wij u voor aan De heer Hoeksema, een van de eerste kopers van een unit van de Zilvermijn Purmerend. Wegens ruimtegebrek en zijn liefde voor zijn hobby auto is hij op zoek gegaan naar een oplossing voor stalling en meer ruimte. Na een aantal vestigingen van de Zilvermijn te hebben bekeken en erg tevreden te zijn met de strakke, moderne uitstraling en de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, is hij overgaan tot aanschaf van de unit.

Lees meer
Toekomstige eigenaar heeft vertrouwen in De Zilvermijn
Open dag De Zilvermijn een succes!
14 april 2014

3 mei wederom een open dag in Purmerend


Omdat we de laatste maanden meer dan honderd aanvragen hebben ontvangen voor de twee nieuwe projecten van De Zilvermijn op de Baanstee – Noord in Purmerend, is er afgelopen zaterdag 29 maart een open dag georganiseerd. Deze vond plaats op één van onze reeds gerealiseerde projecten te Amsterdam. In Amsterdam kwamen de geïnteresseerden kijken naar wat De Zilvermijn te bieden heeft. Niet alleen opslagunits, maar ook de algemene ruimte, technische ruimte, toiletten, camerabeveiliging, rookmeldersinstallatie werden bekeken en ook was er interesse voor de werking van de lift. Tevens was alle informatie aanwezig over de veertien bedrijfsunits. De belangstellenden kregen de gelegenheid al hun vragen te stellen tijdens de rondleiding onder het genot van een kopje koffie.

Lees meer
Open dag 29 maart 2014
Open dag 29 maart van 10.00 - 13.00 uur
24 maart 2014

Zaterdag 29 maart a.s. organiseert De Zilvermijn Purmerend een open dag van 10.00 – 13.00 uur op onze vestiging in Amsterdam. 

 

Lees meer
Open dag 29 maart 2014
Uw bedrijfsmakelaar voor De Zilvermijn: Kees Groothuizen
20 maart 2014

Voor de verkoop van units en opslagruimte kozen de initiatiefnemers van De Zilvermijn voor Van Overbeek Bedrijfsmakelaars uit Purmerend. Bedrijfsmakelaar Kees Groothuizen zal de verkoop voor zijn rekening nemen.

 

Lees meer
Van Overbeek
De Zilvermijn Helmond verlaagt zijn prijzen!
27 februari 2014

De Zilvermijn Helmond verlaagd zijn prijzen
Heeft u altijd al een opslagunit willen kopen bij De Zilvermijn Helmond maar vondt u de prijs te hoog? Dan is dit nu uw kans! Sinds deze maand heeft De Zilvermijn Helmond zijn prijzen verlaagd van €34.900,- excl BTW naar €29.900 excl BTW v.o.n.

 

Lees meer
De Zilvermijn Helmond
Beschikbaarheid De Zilvermijn Purmerend
28 januari 2014

De laatste weken is de verkoop goed opgang gekomen. Er staan diverse units onder optie en de eerste units zijn inmiddels ook verkocht. Wilt u weten welke units er op dit moment nog beschikbaar zijn klik dan op opslagunits of klik op bedrijfsunits en klik vervolgens op de afbeelding.

Lees meer
Bouwbord De Zilvermijn Purmerend
De Zilvermijn Purmerend in 3D
28 november 2013

De Zilvermijn realiseert op het nieuwe bedrijventerrein Baanstee-Noord 2 projecten: een opslagverzamelgebouw met 95 opslagunits en een bedrijvencentrum met 14 bedrijfsunits. In onderstaand filmpje is in een 3D-animatie te zien hoe de panden er uit komen te zien

Lees meer
De Zilvermijn Purmerend Bedrijfsunits
Wethouder Daan verheugd met de komst van De Zilvermijn naar Purmerend
11 november 2013

Wethouder Berent Daan zegt hier het volgende over: "Het getuigt van durf van De Zilvermijn dat zij zich met maar liefst twee panden vestigt op bedrijventerrein Baanstee-Noord. Ondanks de moeilijke economische omstandigheden blijft er een gezonde interesse bestaan voor vestiging van bedrijven op het bedrijventerrein. Ik ben dan ook verheugd dat De Zilvermijn niet één, maar direct twee panden van hoogwaardige kwaliteit gaat realiseren. Het is een goed signaal in deze tijd dat - na De Circeldis - er nu weer een partij is die gaat bouwen op Baanstee-Noord. Ik heb er vertrouwen in dat De Zilvermijn, die bekend staat als een ervaren projectontwikkelaar, meer dan tevreden zal zijn met de gemaakte keuze voor ons bedrijvenpark Baanstee-Noord. De Zilvermijn verhuurt en verkoopt voor iedereen toegankelijke bedrijfs- en opslagruimtes. Als je op zoek bent naar een ruimte waar je als bedrijf of particulier terecht kunt om zaken zoals je boot, caravan, archief, zolderspullen of voorraden op te slaan of om bedrijfsactiviteiten uit te voeren, dan kun je prima bij De Zilvermijn terecht. Ik wens de ondernemers alle succes bij de realisering van de plannen."

Lees meer
Wethouder Daan op de Baanstee Noord
De Zilvermijn is de verkoop in Purmerend begonnen
01 november 2013

De Zilvermijn is in gesprek met het Q-team van de gemeente Purmerend. Dit betekent dat de verkoop van de twee projecten nu officieel zijn begonnen.

Lees meer
De Zilvermijn Purmerend Opslagunits
Nieuwe website
30 oktober 2013

Met de lancering van de twee nieuwe projecten in Purmerend heeft De Zilvermijn zich online meteen in een nieuw jasje gestoken. Met dank aan A-side media hebben wij sinds vandaag een nieuwe website online staan, waarmee we hopen nog meer de beleving van De Zilvermijn aan u over te brengen. Mochten er onduidelijke punten zijn op de website dan horen wij het graag zodat wij de website nog gebruiksvriendelijker en natuurlijk mooier kunnen maken.

Lees meer
Nieuwe Website
De Zilvermijn gaat twee nieuwe projecten ontwikkelen aan de Baanstee Noord in Purmerend
14 oktober 2013

De Zilvermijn gaat twee nieuwe projecten ontwikkelen aan de Baanstee Noord in Purmerend. Het eerste project bestaat uit 14 bedrijfsunits en het tweede project bestaat uit 95 kleinschalige bedrijf/opslagunits.

Lees meer
De Zilvermijn Purmerend Opslagunits
Te huur begane grond De Zilvermijn Amsterdam
01 oktober 2013

Sinds kort is er een unit beschikbaar in De Zilvermijn Amsterdam, op de begane grond. Deze unit is bestemd voor de verhuur. Doordat de unit een extra stroom aansluitpunt heeft, bestaat er de mogelijkheid om er twee elektrische bruggen in te plaatsen en is de unit geschikt voor het stallen van vier auto’s. Natuurlijk is het ook uitermate geschikt voor het opslaan van archief, inventaris of andere eigendommen.

Lees meer
De Zilvermijn Amsterdam