Nieuws: De Zilvermijn Purmerend

De Zilvermijn gaat nu zelf hypotheken verstrekken!
19 november 2014

De Zilvermijn gaat nu zelf hypotheken verstrekken!
Om de verkoop van de opslagunits van De Zilvermijn Purmerend een extra impuls te geven heeft De Zilvermijn besloten om zelf hypotheken te gaan verstrekken aan zowel particulieren als aan bedrijven. Joey Remmers: “Doordat wij zelf een hypotheek verstrekken aan nieuwe eigenaren wordt het nu nog makkelijker om een opslagruimte aan te schaffen. Geen dagen, weken of maanden meer wachten bij de bank, maar gewoon direct via De Zilvermijn. Wij nodigen u graag uit op kantoor of bij Van Overbeek Makelaars om de mogelijkheden te bespreken.”

Lees meer
Hypotheek vanaf € 199,- per maand
Opendag 25 oktober van 10.00 - 12.00 uur
16 oktober 2014

Wegens het sterk toegenomen aantal aanvragen en verkopen, organiseert De Zilvermijn Purmerend zaterdag 25 oktober a.s. een open dag. U bent van 10.00- 12.00 uur van harte welkom op het kantoor van onze makelaar Van Overbeek Makelaars in Purmerend of/en op onze vestiging De Zilvermijn Amsterdam.

Lees meer
Opendag 25 oktober van 10.00 - 12.00 uur
Bij De Zilvermijn heeft u extra ruimte!
02 oktober 2014

In Purmerend bouwt De Zilvermijn 2 projecten.


95 opslagunits
Door de jarenlange ervaring in het ontwikkelen van panden zijn we nu tot deze twee prachtige projecten gekomen. Zo zijn we ook kleinere opslagunits gaan bouwen van 21m² en hebben we er bewust voor gekozen om de units breder te maken naar 3,5 meter. Dit is vooral gunstig wanneer u een voertuig of andere grote objecten gaat stallen in uw pand. Omdat De Zilvermijn heeft gekozen voor een hoogte van 3,7 meter hoog en gewapende dikke wanden is het mogelijk om een verdiepingsvloer aan te brengen in uw unit. Hiermee vergroot u het oppervlakte gemakkelijk met 10m². Door middel van een kleine investering en aanpassing in uw pand heeft u dan geen 21m² maar 31m².

 

Lees meer
De Zilvermijn Purmerend maten

<< Terug naar het volledige overzicht