Nieuws: Opslag Purmerend

Bij De Zilvermijn heeft u extra ruimte!
02 oktober 2014

In Purmerend bouwt De Zilvermijn 2 projecten.


95 opslagunits
Door de jarenlange ervaring in het ontwikkelen van panden zijn we nu tot deze twee prachtige projecten gekomen. Zo zijn we ook kleinere opslagunits gaan bouwen van 21m² en hebben we er bewust voor gekozen om de units breder te maken naar 3,5 meter. Dit is vooral gunstig wanneer u een voertuig of andere grote objecten gaat stallen in uw pand. Omdat De Zilvermijn heeft gekozen voor een hoogte van 3,7 meter hoog en gewapende dikke wanden is het mogelijk om een verdiepingsvloer aan te brengen in uw unit. Hiermee vergroot u het oppervlakte gemakkelijk met 10m². Door middel van een kleine investering en aanpassing in uw pand heeft u dan geen 21m² maar 31m².

 

Lees meer
De Zilvermijn Purmerend maten
Toekomstige eigenaar heeft vertrouwen in De Zilvermijn
30 juni 2014

Hierbij stellen wij u voor aan De heer Hoeksema, een van de eerste kopers van een unit van de Zilvermijn Purmerend. Wegens ruimtegebrek en zijn liefde voor zijn hobby auto is hij op zoek gegaan naar een oplossing voor stalling en meer ruimte. Na een aantal vestigingen van de Zilvermijn te hebben bekeken en erg tevreden te zijn met de strakke, moderne uitstraling en de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, is hij overgaan tot aanschaf van de unit.

Lees meer
Toekomstige eigenaar heeft vertrouwen in De Zilvermijn
Open dag De Zilvermijn een succes!
14 april 2014

3 mei wederom een open dag in Purmerend


Omdat we de laatste maanden meer dan honderd aanvragen hebben ontvangen voor de twee nieuwe projecten van De Zilvermijn op de Baanstee – Noord in Purmerend, is er afgelopen zaterdag 29 maart een open dag georganiseerd. Deze vond plaats op één van onze reeds gerealiseerde projecten te Amsterdam. In Amsterdam kwamen de geïnteresseerden kijken naar wat De Zilvermijn te bieden heeft. Niet alleen opslagunits, maar ook de algemene ruimte, technische ruimte, toiletten, camerabeveiliging, rookmeldersinstallatie werden bekeken en ook was er interesse voor de werking van de lift. Tevens was alle informatie aanwezig over de veertien bedrijfsunits. De belangstellenden kregen de gelegenheid al hun vragen te stellen tijdens de rondleiding onder het genot van een kopje koffie.

Lees meer
Open dag 29 maart 2014

<< Terug naar het volledige overzicht