Beschikbaarheid De Zilvermijn Purmerend

28 januari 2014

De laatste weken is de verkoop goed opgang gekomen. Er staan diverse units onder optie en de eerste units zijn inmiddels ook verkocht. Wilt u weten welke units er op dit moment nog beschikbaar zijn klik dan op opslagunits of klik op bedrijfsunits en klik vervolgens op de afbeelding.

Bouwbord

Bent u ook benieuwd waar De Zilvermijn zicht gaat vestigen op de Baanstee Noord in Purmerend? Op de locatie staat nu een bouwbord!

Watervoorzieningen opslagunits


We zijn tot de ontdekking gekomen dat we in de brochure niet duidelijk hebben medegedeeld hoe we de opslagunits van water voorzien. Uit voor gaande projecten is gebleken dat een heleboel eigenaren of huurders geen behoefte hebben aan water in hun unit. Daarnaast dien er rioolheffing en waterschapsbelasting te worden betaald. Om de mensen toch de mogelijkheid te bieden om water te kunnen pakken worden er op diverse plaatsen op de begane grond en verdieping aftappunten gerealiseerd. Natuurlijk is er ook water beschikbaar in de technische ruimte.


Mocht u nog vragen hebben of behoefte aan een bezichtiging neem gerust contact met ons op via info@dezilvermijn.nl of 0297 - 26 21 55