Uw bedrijfsmakelaar voor De Zilvermijn: Kees Groothuizen

20 maart 2014

Voor de verkoop van units en opslagruimte kozen de initiatiefnemers van De Zilvermijn voor Van Overbeek Bedrijfsmakelaars uit Purmerend. Bedrijfsmakelaar Kees Groothuizen zal de verkoop voor zijn rekening nemen.

 

“Van Overbeek Makelaars is de grootste bedrijfsmakelaar van Groot-Waterland, wij zijn dé kruising voor vraag en aanbod”, vertelt Kees Groothuizen. “Zeker als het gaat om zakelijk onroerend goed. Dus het is niet zo vreemd dat De Zilvermijn ons de verkoopopdracht gunt. De Zilvermijn is een doordacht én beproeft concept, dat voorziet in een grote vraag naar opslagruimte en bedrijfsruimtes voor particulieren, ondernemers en beleggers. Je kunt er van alles in kwijt, zoals: de boot, de caravan, noem maar op. Maar een kleine zelfstandige kan er bijvoorbeeld ook een werkruimte in creëren.”

“Ook voor dit project kiest Van Overbeek Makelaars voor persoonlijke begeleiding. Weten waar je aan toe bent, één aangewezen persoon die je zes dagen per week kunt bellen; dat is volgens ons de beste en duidelijkste manier. Zo weet je altijd met wie je zaken doet én spreek altijd met degene die alles weet over een project.”

Meer weten over De Zilvermijn?
Bel vestigingsdirecteur Kees Groothuizen 06-13643299 of 0299-428898

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars
Mail: kees.groothuizen@vanoverbeek.nl