Bij De Zilvermijn heeft u extra ruimte!

02 oktober 2014

In Purmerend bouwt De Zilvermijn 2 projecten.


95 opslagunits
Door de jarenlange ervaring in het ontwikkelen van panden zijn we nu tot deze twee prachtige projecten gekomen. Zo zijn we ook kleinere opslagunits gaan bouwen van 21m² en hebben we er bewust voor gekozen om de units breder te maken naar 3,5 meter. Dit is vooral gunstig wanneer u een voertuig of andere grote objecten gaat stallen in uw pand. Omdat De Zilvermijn heeft gekozen voor een hoogte van 3,7 meter hoog en gewapende dikke wanden is het mogelijk om een verdiepingsvloer aan te brengen in uw unit. Hiermee vergroot u het oppervlakte gemakkelijk met 10m². Door middel van een kleine investering en aanpassing in uw pand heeft u dan geen 21m² maar 31m².

 

14 Bedrijfsunits
In Mijdrecht hebben we al een project gerealiseerd waar er is gekozen voor een begane grond met een extra hoge verdiepingsvloer. In dit project is de verdiepingsvloer geplaatst op 4,75 meter hoog. Diverse eigenaren hebben in dit project de volledige stalen verdiepingsvloer aan laten brengen op circa 2,8 meter hoog wat ideaal is voor de opslag van materialen en producten. In het project in Purmerend is dit ook allemaal mogelijk; met een kleine investering kunt u dus een volledige extra verdiepingsvloer realiseren. Dit houdt in dat u tot wel 50% extra vierkante meters uit uw pand kunt halen.

 

Meer weten over De Zilvermijn?
Wilt u meer informatie over de projecten dan maken wij graag een afspraak met u. Het is natuurlijk ook mogelijk om de projecten op één van ons reeds gerealiseerde locaties te bekijken. Neem contact op met De Zilvermijn 0297- 262155 of mail naar info@dezilvermijn.nl U kunt ook contact opnemen met Van Overbeek Makelaars de heer Kees Groothuizen 06-13643299 of 0299-428898. Of mail naar kees.groothuizen@vanoverbeek.nl