Opendag 25 oktober van 10.00 - 12.00 uur

16 oktober 2014

Wegens het sterk toegenomen aantal aanvragen en verkopen, organiseert De Zilvermijn Purmerend zaterdag 25 oktober a.s. een open dag. U bent van 10.00- 12.00 uur van harte welkom op het kantoor van onze makelaar Van Overbeek Makelaars in Purmerend of/en op onze vestiging De Zilvermijn Amsterdam.

In Purmerend kunt u al uw vragen stellen aan de aanwezige makelaars Kees Groothuizen en Joost Brugman. Hier zijn alle brochures en tekeningen aanwezig van zowel de opslagunits als de bedrijfsunits.
In Amsterdam kunt u alle extra voorzieningen zoals de lift, camerabewaking en technische ruimte bekijken omdat deze vestiging al een aantal jaren in gebruik is genomen. Uit ervaring is gebleken dat wij u zo een veel beter beeld kunnen geven hoe de opslagruimtes eruit zullen zien. Op basis van deze waarnemingen kunt u gemakkelijker een beslissing nemen inzake de gewenste grootte van de opslagunit en de ligging, begane grond of verdieping. De locatie Amsterdam ligt 20 minuten van de Baanstee- Noord, waar ons nieuwe project gebouwd gaat worden. Ook hier is alle informatie aanwezig over de 14 bedrijfsunits die gebouwd worden.

Belangrijke informatie:
Wat: Open dag
Wanneer: Zaterdag 25 oktober 2014
Hoe laat: 10.00- 12.00 uur
Waar: Hoogoorddreef 41, Amsterdam (nabij de Amsterdam Arena, naast de Hondadealer)
Waar: Gorslaan 60, Purmerend (kantoor Van Overbeek)