De Zilvermijn gaat nu zelf hypotheken verstrekken!

19 november 2014

De Zilvermijn gaat nu zelf hypotheken verstrekken!
Om de verkoop van de opslagunits van De Zilvermijn Purmerend een extra impuls te geven heeft De Zilvermijn besloten om zelf hypotheken te gaan verstrekken aan zowel particulieren als aan bedrijven. Joey Remmers: “Doordat wij zelf een hypotheek verstrekken aan nieuwe eigenaren wordt het nu nog makkelijker om een opslagruimte aan te schaffen. Geen dagen, weken of maanden meer wachten bij de bank, maar gewoon direct via De Zilvermijn. Wij nodigen u graag uit op kantoor of bij Van Overbeek Makelaars om de mogelijkheden te bespreken.”

Koop uw eigen unit bij De Zilvermijn al vanaf € 199,- per maand
Wij kunnen hypotheken verstrekken tot mogelijk 100% van de aankoopwaarde. Door een hypotheek af te sluiten bij De Zilvermijn is het al mogelijk om met een maandbedrag vanaf € 199,- per maand een unit te kopen. In dit bedrag zit zowel de rente als de aflossing van de hypotheek. Er wordt per cliënt gekeken naar de mogelijkheden en de voorwaarden, waardoor er een unit kan worden aangeschaft en een hypotheek kan worden afgesloten.

Sparen door te verhuren
Indien u de unit verhuurd ontvangt u huurinkomsten vanuit de verhuur. De huur dekt in meeste gevallen de rente en aflossing van uw hypotheek, in sommige gevallen is dit zelfs hoger. Wanneer u voor deze manier kiest, spaart u geld zonder dat u het door heeft. Op dit moment maakt u in ieder geval meer rendement over uw geld dan wanneer u het op de bank zet om te sparen. Het rendement ligt gemiddeld rond de 7%.

Mede door de jarenlange ervaring in het ontwikkelen van panden is De Zilvermijn tot twee prachtige projecten gekomen op de Baanstee – Noord te Purmerend.

De Zilvermijn opslagunits ruim 20% groter dan een garage!

Er worden opslagunits gebouwd vanaf 21m² waarbij er bewust is gekozen om de units te verbreden naar 3,5 meter. Dit is vooral gunstig wanneer u een voertuig of andere grote objecten gaat stallen in uw pand. De Zilvermijn heeft gekozen voor een hoogte van 3,7 meter. Door deze extra hoogte en breedte zijn de kleinste units bij De Zilvermijn al ruim 20% groter dan een garage. Met een kleine investering en aanpassing in uw pand is het mogelijk een verdiepingsvloer aan te brengen in de unit en heeft u geen 21m² maar 31m². Hiermee vergroot u het oppervlakte tot bijna 50%. De units variëren van 21m2 tot aan 55m2, daarnaast is het ook nog mogelijk om de units te koppelen.

De Zilvermijn bedrijfsunits extra ruimte

Mocht u nog niet genoeg hebben aan alleen opslagruimte dan kunt u ook terecht bij ons andere project aan de overkant van de straat. Er worden daar namelijk ook nog eens 14 bedrijfsunits gerealiseerd. Hier hebben wij tevens gekozen voor extra ruimte binnen de unit. De begane grond heeft een hoogte van 4.75 meter waardoor u ook weer een volledige verdiepingsvloer kunt realiseren en het vloeroppervlakte van uw unit met 50% kunt vergroten. Er zijn bedrijfspanden beschikbaar vanaf 101m2 tot 196m2.